OMG

"Kanye West maakt groentje Paul McCartney beroemd"

  1. Newschevron right
  2. "Kanye West maakt groentje Paul McCartney beroemd"
"Kanye West weet talentjes zoals die nieuwe Paul McCartney echt op de kaart te zetten!" Dat schrijft een Kanye-fan op Twitter over Kanye's nieuwe single Only One met Paul. Wat hij waarschijnlijk niet weet, is dat Paul McCartney een van The Beatles was, de wereldberoemde popgroep uit het Verenigd Koninkrijk die de grondleggers van popmuziek worden genoemd.



Een aantal Kanye West fans die wel weten wie de legendarische Paul McCartney is, vinden dat je geen oren verdiend als je niet weet wie hij is. Een ander begrijpt het niet: "Ik snap een generatiekloof, maar dit... really?" Zelfs Kanye West kan het maar moeilijk geloven:



Wie is Paul McCartney?
The Beatles waren in de jaren zestig en zeventig verantwoordelijk voor tientallen hits. Meer dan vijftig jaar na de oprichting van de groep scoren de grondleggers van popmuziek nog steeds hits, maar dan in de vorm van samples en covers. Zo gebruiken onder andere FunX-artiesten Lil Wayne, The Game, Mac Miller en Wu Tang-Clan tracks van The Beatles.











Hits van The Beatles

De grootste hits van The Beatles vormen een lange lijst, dus dit zijn er een paar van: Yesterday, All You Need Is Love, Help!, Let It Be, I Want to Hold Your Hand en She Loves You.



Overleden leden van Beatles

Vandaag de dag leven alleen nog zanger/bassist Paul McCartney en zanger/drummer Ringo Starr nog. John Lennon werd in 1980 vermoord. George Harrison overleed in 2001 aan de gevolgen van kanker.


Ster advertentie
Ster advertentie