OMG

Veel lof voor barman die twee vrouwen redt van man die hen lastigvalt

foto: Twitter: @trinityalliefoto: Twitter: @trinityallie
  1. Newschevron right
  2. Veel lof voor barman die twee vrouwen redt van man die hen lastigvalt

Een barman in de Amerikaanse staat Florida wordt na een geweldige actie bestempeld als held op social media. Dit nadat hij een vrouw en haar vriendin redde van een vervelende en intimiderende man die hen lastigviel. Dat deed hij heel slim middels een briefje, dat een van de vrouwen op Twitter deelde. Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Nope, het is een superbarman!

Paardenstaart

Een Twitteraar genaamd Trinity deelde een foto van de barman die haar en haar vriendin redde van de vervelende man. Trinity is de barman ontzettend dankbaar en schrijft: "Er was een man die mij en mijn vriendin lastigviel en toen kreeg ik dit briefje van deze barman, die deed alsof het de rekening was. Echt waar, dit is de barman die iedereen nodig heeft."

Op de foto is de barman te zien met het briefje dat hij voor Trinity en haar vriendin schreef. Daarop valt te lezen: "Als deze man jullie lastigvalt, leg je paardenstaart dan op je andere schouder en dan gooi ik 'm eruit. Hij bezorgt me de kriebels."

Uitgekickt

Trinity gaf uiteindelijk aan dat zij inderdaad last hadden van de man. Zo werd hij er uiteindelijk uitgekickt door de barman. "Uiteindelijk begon hij letterlijk te schreeuwen tegen de man en zei: 'Laat deze meiden verdomme met rust, want ze zijn duidelijk niet geïnteresseerd in je'", schrijft Trinity op Twitter. "Die kerel antwoordde uiteindelijk met: 'Dat was wel een beetje agressief', waarna de barman zei: "Nou, jij versiert hen op een agressieve manier en je moet weg".

Lovende reacties

Door de tweet van Trinity kan de barman rekenen op veel lof. Zo kreeg de tweet meer dan 200.000 likes en veel liefdevolle reacties. Zo schrijft een Twitteraar: "Geweldig dat je barman zo oplettend was en zich voor jullie inzette. Blij dat jullie veilig en wel zijn". Een andere persoon tweette: "Hij verdient een medaille".

Foto na het incident

Voor de mensen die vinden dat de foto nogal in scène is gezet: dat klopt inderdaad. Trinity legt uit dat ze de barman liet poseren om haar dankbaarheid te tonen. Dat gebeurde nadat de intimiderende man inmiddels was vertrokken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie