OMG

Kim Kardashian vertelt huilend over de overval in Parijs

  1. Newschevron right
  2. Kim Kardashian vertelt huilend over de overval in Parijs

Voor het eerst vertelt Kim Kardashian over de gewelddadige overval in Parijs. Dat is te zien in een trailer van het aankomende, nieuwe seizoen van Keeping Up With The Kardashians. Ook zie je in het voorproefje een shot waarin Kim krijgt te horen dat Kanye West in het ziekenhuis is opgenomen.

emoties

In de trailer zie je Kim geëmotioneerd aan haar zussen Kourtney en Khoé vertellen over de overval. "Ze gaan mij in mijn rug schieten... Er is geen manier om te ontsnappen".

kanye

In het volgende shot zie je de reactie van Kim als ze te horen krijgt dat haar liefje Kanye is opgenomen in het ziekenhuis. "Maak me alsjeblieft niet bang. Wat is er aan de hand?" hoor je haar huilend aan de telefoon zeggen. Vervolgen zegt ze: "ik denk dat hij me nodig heeft, ik moet naar huis."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

veranderd

De heftige gebeurtenis schijnt Kim K. te hebben veranderd. Ze heeft drie maanden bijna niks van zich laten zien op social media en liet zich amper aan de buitenwereld zien. En de keren dat Kim zich aan het publiek liet zien, droeg ze sobere outfits, weinig make-up en geen juwelen. Een insider van de Kardashian familie vertelt in een interview dat deze rustige tijd Kim goed heeft gedaan.

"Het vrij nemen na de overval, heeft Kim echt op een positieve manier veranderd. In het begin was ze gechoqueerd en kon ze alleen nog voor haar kinderen zorgen. Later realiseerde ze zich dat ze eigenlijk houdt van dit langzame leven. Ze is heel dankbaar dat ze de laatste maanden zoveel tijd met haar kinderen heeft kunnen doorbrengen. Ze neemt minder werk aan en lijkt zich gelukkiger te voelen met deze betere balans tussen werk en privé."

Ster advertentie
Ster advertentie