OMG

Conor McGregor breekt neus Italiaanse dj: "Een wonder dat ik nog leef"

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Conor McGregor breekt neus Italiaanse dj: "Een wonder dat ik nog leef"

Conor McGregor wordt ervan beschuldigd een Italiaanse dj geslagen te hebben zonder reden. De dj, genaamd Francesco Facchinetti, deelde op Instagram zijn verhaal en zegt dat de MMA-vechter onder meer zijn neus heeft gebroken.

'Een wonder'

Het gebeurde allemaal afgelopen weekend in Rome, waar McGregor was voor de doop van zijn zoontje Rian. De MMA-vechter had zaterdagavond een feestje georganiseerd in een hotel, waarvoor hij verschillende bekendheden uitnodigde. Facchinetti vertelt dat hij twee uur lang met McGregor had gelachen en gesproken over verschillende dingen. Toch kreeg hij, naar eigen zeggen, uit het niets en zonder reden een keiharde vuist tegen zijn gezicht. Daardoor liep hij een gescheurde lip en een gebroken neus op.

"Dat ik dit nog na kan vertellen, is een wonder. Gelukkig is het goed afgelopen. Stel je voor wat er zou kunnen gebeuren als Conor McGregor iemand, die alles behalve een vechter is, een klap geeft", zegt Facchinetti.

foto: Instagram: @frafacchinetti

Facchinetti toont zijn gescheurde bovenlip.

Wapens

De Italiaanse dj gaat McGregor nu aanklagen en zegt zeker tien getuigen te hebben. Een daarvan, de acteur Benjamin Mascolo, deelde ook zijn verhaal op Instagram. Dat kwam overeen met het verhaal van Facchinetti. "Ik heb besloten om hem aan te klagen, omdat hij een gewelddadig en ontzettend gevaarlijk persoon is", zegt Facchinetti. "Pas op voor hem. Ik heb een vuist ontvangen om niets. Die vuist had hij even goed aan mijn vrouw of iemand anders van de aanwezigen kunnen geven. Echte vechters gedragen zich niet zo en zijn zich ervan bewust dat hun vuisten wapens zijn."

Twintig bodyguards

Op Instagram vroegen veel mensen aan Facchinetti of hij bang is om McGregor aan te klagen, omdat de vechter 'ontzettend rijk en machtig is'. Daarop antwoordde de dj: "Ik ben niet bang. Hij moet gewoon gestopt worden. Nu begrijp ik waarom hij twintig bodyguards om zich heen had. Niet om hem te beschermen tegen anderen, maar om hem te beschermen tegen zichzelf."

Ster advertentie
Ster advertentie