OMG

Slapende treinpassagier in geldnood wordt wakker met cadeau op schoot

foto: Facebook: Ella Johannessen
  1. Newschevron right
  2. Slapende treinpassagier in geldnood wordt wakker met cadeau op schoot

Ella Johannessen werd slapend rijk. De 23-jarige student was in de trein in slaap gevallen en werd wakker met 100 pond (€115) op schoot. Kort voordat ze in slaap viel was ze met haar moeder aan het bellen over haar financiële zorgen. De anonieme gever hoorde waarschijnlijk het telefoongesprek en besloot haar te helpen met een geldbedrag. Ella probeert via Facebook de gulle persoon te vinden om hem of haar te bedanken.

"Ik wil degene die me dit cadeau gaf bedanken. Ik hoop dat je dit uiteindelijk ziet."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Stress

In de post vertelt Ella dat ze met haar moeder aan het bellen was, omdat ze zich zorgen maakte over haar financiële situatie.

"Ik was gestrest, omdat ik van streek was over mijn financiële situatie. Ik probeerde erachter te komen wat er gebeurd was met de 35 pond die naar mijn bankrekening was overgeschreven. Ik sprak haar over hoe weinig geld ik had en hoeveel zorgen ik me maakte om mijn financiën."

Cadeau

Nadat ze het telefoon met haar moeder had beëindigd, viel ze in slaap. Toen ze wakker werd lag er een verrassing op haar schoot.

"Een half uur later werd ik wakker en zag ik dat er een servetje op mijn schoot lag. Daaronder lag 100 pond. Ik moest huilen, omdat ik ontzettend dankbaar was."

dankbaar

Ella is ontzettend dankbaar en vindt het mooi om te zien dat er zulke goede mensen op de wereld rondlopen.

"Na een verschrikkelijke 18 maanden waarin ik mijn vader en opa en oma verloor, zie ik door deze actie weer in dat er vriendelijke en goede mensen op de wereld zijn. Ik zal jouw goedaardigheid doorgeven."

Ster advertentie
Ster advertentie