OMG

Is Nicki Minaj jaloers op verloofde van Ariana Grande?

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Is Nicki Minaj jaloers op verloofde van Ariana Grande?

Nicki Minaj heeft aangegeven dat ze stiekem best een beetje jaloers is op de verloofde van Ariana Grande. Op Instagram plaatste Nicki een comment onder een foto van Ariana die zij plaatste van haar lover Pete Davidson met "Omg @ the most perfect man on the planet."

geen broers

Afpakken doet de bekende ster niet aan, maar met "Wtf does he have a brother btch??!" is duidelijk dat Nicki de mannenkeuze van Ariana wel kan waarderen. Helaas heeft Pete geen broers waar Nicki aan gekoppeld kan worden door Ariana, maar de zangeres laat wel even aan Nicki weten dat ze inderdaad een geluksvogel is: "No, but I'm the luckiest B**** in the galexy I'll tell you that", reageert ze op Nicki.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

waanzinnig lief

Comedian Pete Davidson liet laatst in Variety's Power of Young Hollywood zien dat hij ├ęcht de perfecte man is, door zich waanzinnig lief uit te laten over Ariana. "Ik had nooit gedacht dat ik iemand zoals haar zou ontmoeten", zei hij in het interview.

"Ik kan niet in woorden omschrijven hoe een fantastisch persoon zij is. Ik kan wel janken. Ze is f*cking de coolste, heetste, aardigste persoon die ik ooit ontmoet heb."

Ster advertentie
Ster advertentie