OMG

EXCUUSVIDEO: Zou Kevin Hart zijn vreemdgegaan?

foto: Instagram/kevinhart4real
  1. Newschevron right
  2. EXCUUSVIDEO: Zou Kevin Hart zijn vreemdgegaan?

De vrouw van Kevin Hart is hoogzwanger en moet volgens TMZ bovenop die moeilijke taak mogelijk ook zien te verwerken dat haar echtgenoot is vreemdgegaan. Er zouden verschillende video's bestaan waarop Chocolate Droppa het gezellig zou hebben met een andere vrouw. De 38-jarige comedian geeft nergens toe dat hij is vreemdgegaan, maar biedt wel publiekelijk zijn excuses aan op Instagram voor 'fouten' die hij onlangs heeft gemaakt en had kunnen voorkomen. Een maand geleden vierden Kevin en Eniko nog op Maui dat ze al een jaar getrouwd waren.

Excuusvideo

Kevin Hart gaat op Insta diep door het stof met een publieke excuses gericht aan zijn vrouw Eniko en kinderen voor fouten die hij onlangs heeft gemaakt en waar hij enorm spijt van heeft. "Dit is een shitty moment waarop je weet dat je fout zit en er geen excuses zijn voor je fouten," zegt de comedian op zijn socials. Ook horen we Kevin zeggen dat iemand een financieel slaatje uit de situatie probeerde te slaan. Hij vond het echter een beter idee om de fouten eerlijk toe te geven.

Video's

TMZ meldt dat het meerdere bronnen heeft gesproken die video's hebben gezien waarop Kevin het gezellig heeft met een andere vrouw. In één van de video's zouden twee mensen seks hebben, maar is niet te zien wie dat zijn. Op een andere video zou volgens TMZ iemand vaag op Kevin lijken, maar is het te onduidelijk om dat echt te bevestigen.

Chantagepoging

Een woordvoerder van Kevin Hart heeft TMZ inmiddels bevestigd dat iemand de comedian probeerde te chanteren, maar daarin faalde. Door een lopend politieonderzoek kunnen ze op dit moment niet meer loslaten.

Ster advertentie
Ster advertentie