STER Advertentie
STER Advertentie

Keeping Up With The Balkjes neemt Nederland over

Keeping Up With The Balkjes neemt Nederland over

Donderdag 9 juni 2016 - 12:38 uur

|

Door:

Burç

Keeping Up With The Kardashians ken je, maar Kim, Kourtney en Khloé moeten oppassen voor de Nederlandse variant: Keeping Up With The Balkjes. Dat is de nieuwe realityserie op Linda tv waarin je de hysterische belevenissen van zussen Amanda en Daniëlle Balk, en hun beste vriendin Kasia kan volgen.

'Keeping Up With The Balkjes'

Extreme billen en beautybehandelingen

Hoe komen de dames uit Keeping Up With The Balkjes aan zo'n strakke huid, volle lippen en extreem grote billen? Dat vroeg Fernando vanochtend in Start aan Amanda, Daniëlle en Kasia. In de serie neemt het trio je namelijk ook mee naar hun extreme beautybehandelingen. De serie staat in het teken van fashion, beauty en heel veel lol: "We willen er goed uitzien en dat zie je terug in de serie," zei Daniëlle vanochtend in Start.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nando's Ballenbak

Natuurlijk ontkomen de dames niet aan Nando's Ballenbak. Amanda Balk ken je van de Gouden Kooi en als de ex-vriendin van dj Afrojack. Ze krijg dan ook een pittige vraag van Fernando over... dj's! Haar zus Daniëlle mag vertellen hoeveel ze al heeft uitgegeven aan haar lichaam en wat was het duurst was.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zou je het ervoor overhebben om een sekstape van jezelf te laten uitlekken in ruil voor dezelfde carrière als Kim Kardashian?

Daniëlle: Nee, ik ben niet van de sekstapes.

Kim, Kourtney, Kylie, Kendall of Khloé?

Amanda: Ik vind ze allemaal geweldig, maar ik ben mezelf. Ik denk dat ik het meest lijk op de mama's, dus Kourtney of Kim.

'Nando's Ballenbak met de Balkjes!'

Populair op FunX.nl

  • Merol heeft 'Geen Reet' en maakte daar een track over met Bokoesam

  • 10 tips om tijdens deze hitte wél fatsoenlijk te slapen

  • Rihanna haalt uit naar Trump met dit Fenty-item

  • Kickbokser Mohammed Jaraya woest nadat dokter wedstrijd heeft beëindigd

  • Dit is wat het nieuwe seizoen 'Temptation Island Vips' weer spannend moet maken

  • 'Vermiste' Caza is terecht, maar waar was hij?

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.28048-keeping-up-with-the-balkjes-neemt-nederland-over"}