STER Advertentie
STER Advertentie

Spray weed everyday: cannabis deodorant

Spray weed everyday: cannabis deodorant

Donderdag 23 juni 2016 - 12:18 uur

|

Door:

Kavita

Primeurtje bij Morad & Shay: alles over cannabis deodorant 'Releaf'! Mitchell Diercks is student aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en heeft dit bedacht voor zijn afstudeerproject. "Er zitten een paar elementen van wiet in, zoals CBD. Dat wordt vaak gebruikt in wiet oliën."

Niet high, wel ontspannen

Hoewel Mitchell zelf geen cannabis gebruiker is, wekt het toch zijn interesse. We mogen bijvoorbeeld allemaal een joint kopen, maar het productieproces daarvan is eigenlijk illegaal. "Ik wilde wiet op een positieve manier onder de aandacht brengen." Het heeft namelijk ook een positieve werking op verschillende ziektes. 

"Om aandacht te creëren, heb ik Releaf bedacht. Ik heb nu tien zelfgemaakte exemplaren die we aan het testen zijn. Ik wil een product op de markt brengen die legaal is. Iets waarvan je niet high wordt, maar wel ontspant."

'Spray weed everyday met cannabis deodorant'

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het FunX nieuws? Stuur dan een WhatsApp'jemet FUNX AAN naar 06 22 97 48 23. En meld je aan voor onze updates!

Populair op FunX.nl

  • Deze moslima's vasten niet tijdens ramadan en dat zorgt voor een tweestrijd

  • Boef kocht deze villa voor ruim 1,43 miljoen euro

  • Kim en Kanye delen eerste foto van pasgeboren baby en onthullen de naam

  • Deze drieling werd bij geboorte gescheiden voor een geheim experiment en wist dat niet

  • Willem-Alexander verrast moslims met bezoek tijdens iftar

  • Dochter (11) Jennifer Lopez laat zangkunsten horen en het is prachtig

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.28264-spray-weed-everyday-cannabis-deodorant"}