Naar homepage
OMG

Acteur Robin Williams overleden

  1. Newschevron right
  2. Acteur Robin Williams overleden
Acteur Robin Williams is op 63-jarige leeftijd overleden. De politie vermoedt dat hij zelfmoord heeft gepleegd. De afgelopen tijd leed de Amerikaanse celeb volgens zijn woordvoerder aan zware depressies.


Verslaafd

Robin was ruim 30 jaar geleden afgekickt van een alcohol- en drugsverslaving. Na 20 jaar kreeg hij een terugval. In 2006 werd de acteur opgenomen in een afkickcentrum. In juli liet hij zich nog vrijwillig opnemen in een kliniek om nuchter te kunnen blijven. Williams laat zijn vrouw en drie kinderen uit eerdere relaties achter.

Medeleven

Verschillende celebrities hebben hun medeleven getoond. Ook president Obama liet van zich horen. "Robin was een dokter, een genie, een kinderoppas, een president, een professor, een Peter Pan en alles ertussenin. Maar hij was uniek. Hij liet ons lachen. Hij liet ons huilen," vermeldde Barack in een persverklaring.Carrière

Williams brak begin jaren 80 door in Hollywood met een hoofdrol in de film Popeye. Daarna liep zijn acteercarrière als een trein. Hij speelde in films als Jumanji, Peter Pan, Good Will Hunting, Patch Adams en A Night at The Museum. Van de laatsgenoemde film is een derde deel opgenomen die in december in de bioscoop te zien is.

Wat is jouw favoriete Robin Williams film?

Ster advertentie
Ster advertentie