OMG

Deze jongen fixt stage zonder gesprek met beste cv ooit

  1. Newschevron right
  2. Deze jongen fixt stage zonder gesprek met beste cv ooit

Vaak solliciteren honderden mensen op de stage of baan die jij ook super graag wil. Hoe zorg je er dan voor dat juist jij wordt uitgekozen? Vanaf nu kun je het voorbeeld nemen aan de Indiase Sumukh Mehta. Hij wilde heel graag stage lopen bij het Britse mannentijdschrift Gentlemen's Quarterly (GQ) en maakte daarvoor een CV in de vorm van een tijdschrift.

drie weken

Het kostte de 21-jarige Sumukh naar eigen zeggen drie weken om het tijdschrift in elkaar te zetten die helemaal over zichzelf gaat. Hij deed er een professionele fotoshoot voor, leerde werken met infographics en hij schreef alle teksten zelf.

"In today's competitive world, everything is just so difficult that you need to be creative if you really want to make things work and that's what I did."

meteen aangenomen

Ook de mensen bij GQ zagen hoeveel tijd de student in de sollicitatie had gestoken en namen hem meteen aan. Zonder dat hij daarvoor op gesprek hoefde te komen.

famous

Een editor van de Indiase variant van het mannenblad postte zijn CV zelfs op zijn Instagram. De post op zijn Facebook-pagina heeft 2.400 likes. Op dit moment is Sumukh aan het kijken hoe hij naar Engeland kan komen om de stage te kunnen lopen maar zijn droomstage heeft hij in de pocket.

Ster advertentie
Ster advertentie