OMG

Vrouw gaat viral met Instagramfoto van zichzelf en haar man

  1. Newschevron right
  2. Vrouw gaat viral met Instagramfoto van zichzelf en haar man

Instagrammer Jazzy gaat viral met een foto die ze afgelopen vrijdag postte. Op de foto staan zij en haar man lachend op het strand, maar het is vooral haar boodschap die veel losmaakte bij haar volgers. Ze heeft namelijk veel negatieve reacties gekregen op haar lichaam, want ''hoe kan zo'n fitte man houden van zo'n dikke vrouw?''.

Liefde

Jazzy zet zich met haar post af tegen alle body shamers en laat weten eindelijk haar eigen lichaam te accepteren. Eindelijk begrijpt ze waarom haar man al die tijd van haar en haar lichaam gehouden heeft.

''Door de jaren heen heeft deze man elke ronding, elke rol en elke striem op mijn lichaam liefgehad. Ik begreep nooit waarom! Hoe kon hij houden van iets dat niet perfect is? Hoe kan een man die fit geboren is houden van iemand zoals ik. Ik heb geen platte buik, alles beweegt als ik loop. Als ik de trap oploop, hoor je mijn lichaam gewoon klapperen. Nu zie ik pas dat ik wel het perfecte lichaam heb. Iedere rol, ronding en elke striek zit er om ons allebei gelukkig te maken. Ik hou van mijn lichaam en zie eindelijk in waarom hij dat ook doet.''

Acceptatie

De foto kreeg veel likes en reacties. Jazzy wordt geprezen om haar moed en boodschap van acceptatie. Toch zijn er ook mensen die Jazzy duidelijk maakten dat het nergens op slaat dat ze als 'dikke vrouw' promoot om fysiek niet fit te zijn: ''Je bent een verkeerd voorbeeld voor jonge vrouwen. Het is niet oké om obesitas te hebben. Wil je dan niet zo lang mogelijk in het leven van je kinderen blijven?'' Jazzy was erg geraakt door de gemene reactie en laat weten dat het tegendeel waar is.

''Mensen zoals deze persoon haten op andere mensen, omdat ze zelf niet gelukkig zijn. Deze persoon weet niet wie ik ben. Hij weet niet dat ik heel erg gezond ben en zal leven voor mijn kinderen. Mensen weten niet dat ik gezond eet en heel vaak naar de gym ga. Ik ben misschien groot, maar dat betekent niet dat ik ongezond ben of een ongezonde levensstijl promoot.''

Ster advertentie
Ster advertentie