OMG

VIDEO: 'Blac Chyna en Rob Kardashian weer bij elkaar voor die Kardashian-money'

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: 'Blac Chyna en Rob Kardashian weer bij elkaar voor die Kardashian-money'

Blac Chyna en Rob Kardashian hebben bevestigd dat ze weer bij elkaar zijn, maar de drama gaat gewoon door. Ze zouden niet bij elkaar zijn uit liefde, maar voor het geld. Chyna zou er blijkbaar alles aan doen om haar vaste inkomen te behouden. De vrouw die er vandoor ging met de baby en de barbecuesaus, zou Rob naar zijn woedende zussen gestuurd hebben voor een 'zakelijk' gesprek.

Keeping up with the Kardashians

Blac Chyna blijft Rob naar Kim, Khloé en Kourtney duwen, zodat ze nog steeds haar opwachting kan blijven maken in de serie 'Keeping Up With The Kardashians'. Ze doet alles voor een vast inkomen, vertelt een bron aan Quote. Ook zegt hij dat Rob zijn zussen inmiddels stalkt door ze dagelijks te bellen, appen en zelfs smeken om 'de liefde van zijn leven' nog een kans te geven. "Ze doet er samen met Rob alles aan om de woede bij de zusjes te verzachten, zodat ze aardig tegen haar doen wanneer ze elkaar tegen het lijf lopen," aldus de bron.

De zussen en Blac Chyna kwamen elkaar tijdens de kerstdagen overigens al tegen, maar daar bleek Blac Chyna niet bepaald welkom. Tussen alle sokken hing er geen één met haar naam erop.

Maar als we de Snapchat van Blac Chyna bekijken, dan lijkt er weinig aan de hand. Chyna lacht en bedankt de hele familie Kardashian meerdere malen in de video's.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie