OMG

VIDEO: Dakloze man brengt gevonden cheque terug en wordt beloond

foto: YouTube PapoNika
  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Dakloze man brengt gevonden cheque terug en wordt beloond

Stel dat je dakloos bent en je vindt een cheque op straat. Zou jij die dan zelf gaan innen of zou je het terugbrengen naar de eigenaar. De dakloze Elmer Alvarez deed het laatste met een cheque van ruim 8.000 euro. De eigenares van de cheque, Roberta Hoskie, kon het niet geloven. Ze was zo blij, dat ze besloot om de dakloze man te helpen.

Makelaar

Roberta is tegenwoordig werkzaam als makelaar, maar vroeger had ze ook niet veel geld. "Ik ben een alleenstaande moeder die vroeger ook moest overleven met een sociale uitkering, zonder een dak boven mijn hoofd. Er moeten meer mensen zoals Elmer zijn. Hij is een kerel met een gouden hart", vertelt Roberta in een interview.

hulp

Makelaar Hoskie wilde de dakloze man natuurlijk bedanken voor zijn eerlijkheid. Daarom geeft ze Elmer een opleiding in de vastgoedsector en een sollicitatiegesprek bij een van haar zakenpartners cadeau. Maar dat is nog niet alles. Alvarez krijgt ook Engelse lessen en misschien wel het allermooiste van alles: een huis! Daar kan Elmer voor zes maanden gratis wonen, want dankzij zijn sollicitatiegesprek kan hij daarna de huur betalen van zijn loon.

Ster advertentie
Ster advertentie