OMG

Hier zijn de rich & famous deze zomer op vakantie

  1. Newschevron right
  2. Hier zijn de rich & famous deze zomer op vakantie

De zomervakantie is in volle gang! Veel sterren zijn dan ook compleet in zomermodus en pauzeren hun dagelijkse bezigheden eventjes om op een paar tripjes te gaan. Maar waar ga je eigenlijk heen als je money to blow hebt?

1. Bey en Jay

Beyoncé en Jay Z hebben hun wereldtournee even gepauzeerd voor een welverdiende vakantie. De twee gingen samen met hun kinderen naar Frankrijk en vervolgden daarna hun trip naar Italië. Daar brachten ze een aantal dagen door op een jacht langs de pittoreske Amalfikust.

2. Ciara

Ciara en haar man Russel Wilson zijn op een verlate huwelijksreis gegaan naar Zuid-Afrika. De twee bezochten daar onder andere Kaapstad en trokken ook verder het land in om onder andere aandacht te vragen voor de stroperij op neushoorns.

3. De familie Smith

Will en Jada Pinkett Smith zijn met hun kids op vacay en als we de vakantievideo's en foto's mogen geloven genieten ze volop van elkaars gezelschap. Ook dit gezin heeft de Amalfikust als hun vakantiebestemming gekozen.

4. J Balvin en Falcao

J Balvin en de Colombiaanse voetballer Falcao hebben samen met hun familie wat dagen doorgebracht op de Turks- en Caicoseilanden. De familie was helemaal in relax-modus. En hoe kan dat ook anders als je je begeeft op deze droombestemming.

5. Tyga

Tyga heeft een prachtige villa in de Dominicaanse Republiek gehuurd om wat tijd in door te brengen.

6. French Montana

French Montana was aanwezig bij de pas geopende beachclub van Lindsey Lohan in Mykonos. En als je dan toch in de buurt ben, kan je maar beter een kleine tour langs de Griekse eilanden doen, toch?

7. Dua Lipa

Misschien gaat ze nog op vakantie, maar op dit moment brengt Dua Lipa haar schaarse vrije zomerdagen nog lekker door in haar hometown Londen. En dat ziet er ook hartstikke gezellig uit!

8. DJ Khaled

Samen met zijn vrouw en zijn mini-me Asahd heeft DJ Khaled uitgebreid vakantie gevierd in Mexico. Zo te zien had hij een mooie locatie, met een privézwembad dat uitzicht biedt over de zee.

9. Kourtney Kardashian

Italië lijkt deze zomer the place to go, want ook Kourtney Kardashian was er vorige week te vinden. Ze bezocht meerdere plekken, waaronder het beeldschone Capri en Rome.

10. Ludacris

De meest jaloersmakende vakantiefoto's komen toch wel van Ludacris. Hij leek de tijd van zijn leven te hebben terwijl hij van het ene mooie eiland naar een nog mooier eiland ging.

Ster advertentie
Ster advertentie