OMG

Man ontsnapt aan vliegtuigramp door ongeldig ticket

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Man ontsnapt aan vliegtuigramp door ongeldig ticket

De Canadese Iranees Moshen Ahmadipur had een vlucht geboekt vanuit Teheran naar Oekraïne. Toen hij op het vliegveld was, mocht hij door een ongeldig ticket niet mee met de vlucht. Zijn vrouw vertrok wel met de vlucht mee en overleefde de vliegtuigcrash helaas niet.

Ongeldig ticket redt leven

Het komt als een schok voor Moshen dat een ongeldig ticket zijn leven heeft gered. Het koppel reisde af naar Iran om familie te bezoeken. Het ticket voor de terugreis naar Canada met een tussenstop in Kiev bleek ongeldig, na een verkeerde annulering van zijn ticket. Moshen besloot dus te wachten op het vliegveld en liet zijn vrouw wel meegaan met de vlucht.

VliegtuigCrash

Enkele minuten na het opstijgen hoorde Moshen het slechte nieuws. Hij was op dat moment zelf aan het wachten in de vertrekhal. De 43-jarige vrouw, genaamd Rouja Azadian, is samen met alle 176 inzittenden overleden. Het is nog niet duidelijk wat de oorzaak is van de vliegtuigcrash. Volgens anonieme bronnen zou Iran per ongeluk een afweerraket op dit vliegtuig hebben afgeschoten, maar dit nieuws is nog niet bevestigd.

Ster advertentie
Ster advertentie