OMG

Ex-burgemeester laat zijn zieke vrouw in de steek voor 44 jaar jongere vriendin

foto: YouTube Bridlington Harbour
  1. Newschevron right
  2. Ex-burgemeester laat zijn zieke vrouw in de steek voor 44 jaar jongere vriendin

De inwoners van de Britse stad Bridlington zijn woedend op hun 62-jarige ex-burgemeester John Copsey. Hij heeft zijn zieke vrouw namelijk verlaten en is nu samen met een 44 jaar jonger meisje.

hersentumor

Jacqui Copsey was al haar hele leven samen met John. Nadat de twee van elkaar scheidden, kwamen ze niet lang daarna toch weer bij elkaar. Plotseling kreeg Jacqui een hersenbloeding, maar door een operatie kwam ze er bovenop. Toch heeft ze als gevolg wel last van epilepsieaanvallen, duizeligheid en extreme vermoeidheid. Ze kan dus niet veel met haar man weg. En daar heeft versierder John vies van geprofiteerd.

nieuwe liefde

Hij leerde de 19-jarige Daisy kennen bij een rockconcert en sindsdien zijn de twee verliefd op elkaar. Maar kan dat eigenlijk wel? Hij had haar opa kunnen zijn! "We zijn heel gelukkig", zegt Daisy. "We snappen niet waarom iedereen dit zo interessant vindt. Mijn ouders vinden het trouwens ook prima, zolang ik maar gelukkig ben." Jacqui heeft haar man op straat gezet. "Ik mis hem en ik ben niet graag alleen, maar ik zou een complete idioot zijn als ik hem nu nog terug zou nemen", vertelt ze. "Ik heb me genoeg laten vernederen."

Ster advertentie
Ster advertentie