OMG

Carmen Ortega: "Jason Derulo ging vreemd met mij"

  1. Newschevron right
  2. Carmen Ortega: "Jason Derulo ging vreemd met mij"
"Nee, nee, nee! Geen Tinder voor mij," zei vrijgezel Jordin Sparks tegen een reporter van TMZ. Het gaat goed met haar na de recente break-up met Jason Derulo. Jordin wenst hem het beste toe, terwijl er geruchten gaan dat Jason vreemd is gegaan. Fotomodel Carmen Ortega bevestigt dat hij in ieder geval met haar het bed in is gedoken.

"Geen commentaar"

Jason Derulo zei onlangs in het programma van Ryan Secrest dat hij de relatie beƫindigde, omdat Jordin iets te graag wilde trouwen. Jordin neemt hem dat duidelijk niet in dank af. Toch geeft ze op een nette manier antwoord op de vraag van talkshowhost Wendy Williams of Jason is vreemdgegaan.


Cheater

Fotomodel Carmen Ortega beweert dat Jason Derulo met haar vreemd is gegaan. De 30-jarige vrouw zegt dat ze een maandje gedate hebben. "We gingen gewoon in het openbaar uit, dus ik ging er vanuit dat hij geen vriendin had," zegt ze. Toen Carmen ontdekte dat het nog aan was met Jordin, maakte ze het uit. Zou ze de enige geweest zijn?

Check hieronder de foto's van Carmen Ortega. Goede keuze van Jason of was Jordin Sparks toch een stuk leuker?Ster advertentie
Ster advertentie