OMG

Afgetraind model dat zes maanden zwanger is, reageert op kritiek op haar sixpack

  1. Newschevron right
  2. Afgetraind model dat zes maanden zwanger is, reageert op kritiek op haar sixpack

Je zou het bijna niet geloven als je naar de foto's kijkt, maar fitness- en lingeriemodel Sarah Stage is op bovenstaande foto's zes maanden zwanger. De 33-jarige vrouw, die nog steeds dagelijks traint om haar afgetrainde lichaam te behouden, krijgt veel kritiek op haar sixpack. De volgers van het fitnessmodel zeggen dat haar strakke buikspieren de groei van de baby zouden kunnen belemmeren.

Babybuik

Het is niet de eerste keer dat het model zwanger is. Ook tijdens haar vorige zwangerschap had ze amper een babybuik. Toen kreeg ze dezelfde kritiek te verduren. Baby James, die nu inmiddels twee jaar is, kwam toen echter kerngezond ter wereld.

Baby op groeischema

Sarah is er helemaal klaar mee dat ze tijdens deze zwangerschap, wat een mooie periode zou moeten zijn, wéér kritiek over zich heen krijgt. Volgens haar ligt de baby gewoon op schema en is iedere vrouw op een andere manier zwanger.

"Ik ben op een plek in mijn leven waar geluk, vrede en blijdschap mijn prioriteit zijn. Er is geen plek voor negativiteit, dus doe dat ergens anders. Mijn tweede baby is gezond en groeit uitstekend. Ik had gedacht dat nadat James gezond geboren was, mensen meer begrip zouden tonen tijdens deze tweede zwangerschap. We zijn allemaal anders en dat maakt ons uniek."


Ster advertentie
Ster advertentie