STER Advertentie
STER Advertentie

Amethyst Realm: "Ik heb seks met geesten"

Amethyst Realm: "Ik heb seks met geesten"
YouTube This Morning

Zaterdag 9 december 2017 - 13:03 uur

Spook jij ook wel eens iets uit met je lover? De Britste Amethyst Realm niet meer, want ze heeft alle mannen uit haar leven verbannen. Ze heeft namelijk seks met geesten. Geestig toch? Maar de vrouw is doodserieus. Ze vertelde er luchtig over bij de Britste ontbijtshow This Morning.

betrapt

Het begon volgens Realm allemaal toen haar man haar na zijn zakenreis betrapte tijdens een intiem moment met één van haar geesten. De echtgenoot dacht namelijk dat hij een man zag bij zijn vrouw, maar eenmaal binnen zag hij niemand meer. Toch was hij er heilig van overtuigd dat zijn vrouw vreemd was gegaan en hij maakte een einde aan de relatie. Amethyst besloot daarom om alleen nog maar seks met geesten te hebben. 

seks

De meeste mensen worden al gek bij de gedachte dat er 'iets' aanwezig is in hun huis, maar Realm niet. "Het voelt niet eng, juist heel comfortabel", vertelt de Britse vrouw over de geesten in haar huis. Maar hoe kan dat nou, seks met geesten? "Het is moeilijk om uit te leggen, maar het voelt als een soort gewicht op je", legt Realm uit. "Je voelt de ademhaling en de energie." Amethyst geeft ook toe dat ze klaarkomt. Ondertussen heeft ze al met meer dan vijftien geesten het bed gedeeld. "Elke geest voelt anders, net als mensen", zegt ze. 

toekomst

Op dit moment is de Britse vrouw gelukkig met haar situatie, maar in de toekomst wil ze graag trouwen met één van haar geesten en wil ze een gezinnetje starten. Dan moet ze natuurlijk nog wel even de ware vinden. 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
 

Populair op FunX.nl

  • Ayoub en Kes zingen prachtig duet in Arabisch in 'TVOH'

  • TVOH-kandidaat Richy uit woede op Facebook: "Lil Kleine is een slechte coach"

  • Meisje (14) installeert camera’s om mishandeling van haar vader te bewijzen

  • Belgische politie vindt wietplantage in een brug

  • Netflix verhoogt prijzen in Europa: Nederland wordt overgeslagen

  • Dit zijn de ergste complimenten die jullie ooit kregen