OMG

Barack Obama geeft relatieadvies: 3 tips om te weten of partner de ware is

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Barack Obama geeft relatieadvies: 3 tips om te weten of partner de ware is

Barack Obama is al 25 jaar getrouwd met Michelle en weet dus wel het een en ander over de liefde. Die twee zijn namelijk toch wel wat je couple goals mag noemen. En die kennis over de liefde deelt hij maar al te graag, zo blijkt uit een passage uit het boek van Obama's voormalige communicatiemanager Dan Pfeiffer.

Tips

In het boek Yes We (Still) Can vertelt de auteur hoe Barack Obama hem geholpen heeft in het beslissen of zijn vriendin de ware was. De toenmalige Amerikaanse president gaf hem de volgende drie vragen die hij zich aan zichzelf moest stellen.

"Het leven is lang. Dit zijn zaken die echt belangrijk zijn op de lange termijn."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

1. interesse

"Vind je haar interessant? Je zal de rest van je leven met niemand meer tijd doorbrengen dan met haar en er is niks belangrijkers dan dat je altijd wil horen wat ze heeft te zeggen."

2. humor

"Kan ze je aan het lachen maken?"

3. moeder

"En ik weet niet of je kinderen wil, maar als dat zo is, denk je dan dat ze een goede moeder zou zijn?

geslaagd

De tips lijken gewerkt te hebben, want een jaar later vroeg Dan Pfeiffer zijn vriendin - die trouwens ook voor Obama werkte - ten huwelijk. Ze zijn nog steeds getrouwd en Dan geeft nu zelf ook deze drie gouden regels door aan iedereen die relatieadvies nodig heeft.

Ster advertentie
Ster advertentie