STER Advertentie
STER Advertentie

Boef biedt excuses aan na ophef om kech-uitspraak

Boef biedt excuses aan na ophef om kech-uitspraak

Dinsdag 2 januari 2018 - 15:40 uur

|

Door:

Elize

2018 begint niet zo goed voor Boef. Hij noemde drie vrouwen die hem een lift gaven 'kechs' in een video op Snapchat. En die uitspraak viel niet bij iedereen in goede aarde. 

Kechs

Boef was op nieuwjaarsnacht onderweg naar Delft, toen de auto een lekke band kreeg. Hij kon uiteindelijk meerijden met drie vrouwen en zij brachten Boef veilig naar huis. Boef plaatste een video van de vrouwen op Snapchat. Hij beschreef hen als 'kechs', oftewel hoeren.

"Opgehaald door 3 kechs. Mijn leven is een film. Gelukkig Oud en Nieuw. Ik koop dit jaar een boot, wacht maar."

Uitleg

Toen Boef in de ochtend zag dat hij veel mensen boos had gemaakt met die Snap, besloot hij uit te leggen waarom hij de vrouwen hoeren had genoemd. 

"Ik heb een paar mensen boos gemaakt omdat ik kech zeg, maar wat doen jullie in een club met alcohol, met korte rokjes, om acht uur ’s ochtends, met jongens? Wat ben je aan het doen? Je bent gewoon een kech."

Vervolgens zegt de rapper dat je alleen geen kech bent wanneer je thuis zit, studeert, naar je ouders luistert.

"Dan noem ik je een vrouw. Maar ga niet als je een kech bent, boos worden als ik je een kech noem, want je bent een kech."

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

excuses

Die uitleg zorgde alleen maar voor nog meer onbegrip en ophef. Daarom plaatst Boef deze middag een nieuwe reactie. Dit keer wél met zijn excuses. Hij legt uit dat hij dronken was, het niet zo bedoelde en dat het achteraf een beetje dom was.

"Wij rappers gebruiken wel vaker woorden als bitches en kechs. Dat bedoelen we niet per se beledigend, maar dat wordt wel zo opgevat. Dat begrijp ik. Hierbij mijn excuses naar die dames en alle dames die ik heb beledigd."

Ook heeft Boef spijt van de "domme reactie" die hij de volgende dag plaatste: "Het was niet zo netjes. Ik voelde me aangevallen. Nu ik dit terugzie denk ik: dit is heel dom. En dan moet je ook een man zijn om een excuusvideo te maken."

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Heftige beelden van bruidsshoot tijdens explosie Beiroet

  • Tim Hofman en QuinsDing woedend op Diana Gabriels in nieuwe #BOOS

  • Akwasi legt kritiek naast zich neer: 'Niets mis met mij, wél met Nederland'

  • Kim en Kanye delen hartverwarmende beelden van hun vakantie

  • 'Ik kan de stinkende scheetjes van mijn vriendin niet verdragen'

  • Nieuwe warmterecord: 'Het was nog nooit zó warm op 8 augustus'