OMG

Humberto Tan repareert fitti tussen Enzo Knol en Stuk TV, video weer online

  1. Newschevron right
  2. Humberto Tan repareert fitti tussen Enzo Knol en Stuk TV, video weer online

De YouTubebeef tussen de vloggers van StukTV en Enzo Knol is opgelost dankzij Humberto Tan en RTL Late Night! Giel, Thomas en Stefan van StukTV vonden het grappig om te feesten in de tuin van Enzo Knol, maar de vlogger kon het grapje niet waarderen. Mensen bonkten op de ramen van Enzo en zijn vriendin, er werd keihard vuurwerk geknald en de buren begonnen te klagen. Enzo en zijn vriendin waren doodsbang.

Video offline

Enzo vroeg Stuk TV dezelfde avond nog in een rustig gesprek om de video niet te publiceren met de beelden waarin hij ze te woord staat. Het trio hield zich niet aan de afspraak en plaatste de video met Enzo's beelden op hun YouTubekanaal. Vervolgens kwam Enzo in actie: "Ik heb ze meerdere malen gebeld om de video offline te halen. Niemand nam op en daarom heb ik het wegens privacyschending laten blokkeren." Inmiddels lijkt alles dus weer koek en ei in YouTubeland.

Video weer Online

Enzo plaatste vandaag een foto op Facebook waarin staat dat ze weer door één deur kunnen: "Gisteren een goed gesprek gehad en de video zojuist weer online laten zetten. Dit hebben wij met zijn allen afgesproken en fijn dat we eruit zijn gekomen! ‪#‎liefde‬" Dat vond waarschijnlijk plaats na het interview bij Humberto Tan in RTL Late Night. Hij kreeg beide partijen aan tafel, maar Enzo klonk nog altijd 'not amused' in de latenightshow.

We kunnen prima door een deur met elkaar! Gisteren een goed gesprek gehad en de video zojuist…

Posted by Enzo Knol on donderdag 17 december 2015
Ster advertentie
Ster advertentie