OMG

Chris Brown struggelt met drugs, woede, rechtszaken en verkeerde vrienden

  1. Newschevron right
  2. Chris Brown struggelt met drugs, woede, rechtszaken en verkeerde vrienden

Het is geen geheim dat het niet zo lekker gaat met Chris Brown. Laatst vertelde hij in een filmpje dat hij het normaal vindt om zijn ex te stalken, maar ook bevindt hij zich keer op keer in agressieve situaties die hem verder in de problemen brengen. Daarnaast heeft hij veel moeite om de verleidingen van lean, cocaïne en MDMA te weerstaan. Billboard sprak met verschillende mensen uit zijn omgeving over de downward spiral waarin Chris Brown zich bevindt.

Agressie

Het ging bergafwaarts met Chris Brown nadat zijn manager Mike G een rechtszaak tegen de rapper aanspande. Chris Brown zou hem hebben aangevallen, omdat hij Mike ervan verdacht geld te hebben gestolen. Vanaf dat moment ging hij steeds meer drugs gebruiken en reageerde hij bij elke tegenslag extreem agressief tegenover zijn werknemers.

Mishandeling

In 2009 werd al bekend dat hij zijn toenmalige vriendin Rihanna mishandelde. Hij moest daarna in behandeling voor zijn agressieve gedrag, maar ook voor zijn drugsverslaving. Hij belandde verschillende keren in rehab, maar werd zelfs daar twee keer weggestuurd.

Obsessie

Chris Brown begon in 2011 een relatie met Karrueche Tran, maar doordat hij nog steeds contact had met Rihanna liep dat mis. In 2013 komen de twee weer samen, maar ook dat loopt niet goed af als blijkt dat Chris Brown een andere vrouw zwanger heeft gemaakt. Sindsdien heeft hij meermaals laten blijken dat hij haar terug wil. Hij raakte geobsedeerd door zijn ex en volgens insiders is die obsessie alleen nog maar erger geworden.

''Hij zit constant op de social media van Karrueche. Hij checkt met wie ze is, hoe ze eruitziet, naar welke club ze gaat en wie op haar foto's reageert.''

Ontspoord

Tran verklaarde zelf dat Chris haar met de dood heeft bedreigd. Ook zou hij haar in de buik hebben geslagen en van de trap hebben geduwd toen ze nog een relatie hadden. Chris Browns choreograaf Stylz vindt het verschrikkelijk dat Chris Brown zo is doorgedraaid. Volgens hem heeft hij altijd veel moeite gehad met het uiten van zijn gevoelens.

''Hij is zowel Rihanna als Karrueche kwijt, twee mensen waar hij veel van hield. Nu vertrouwt hij niemand meer. Ik hou waarschijnlijk het meest van hem van iedereen die geen directe familie is. En hij praat niet eens met mij.''

Bipolaire stoornis

In 2014 kreeg hij de diagnose van een bipolaire stoornis, maar hij weigert zijn medicijnen te nemen. Chris Brown zou zichzelf verwaarlozen en zelfs niet meer in zijn bed slapen, maar altijd wakker worden op zijn sofa.

Verkeerde omgeving

Naast zijn drugsgebruik, de rechtszaken die elkaar opvolgen en de vele mishandelingen, kiest hij volgens kennissen ook nog de verkeerde vrienden. Eén van zijn vroegere werknemers laat weten dat hij op dit moment vooral optrekt met de Los Angeles Bloods.

''Hij heeft de verkeerde mensen om zich heen, mensen die hem het verkeerde pad op zullen sturen.''

Goed hart

Ondanks al deze misstappen, staan zijn fans nog altijd achter hem. Ook de mensen die met hem hebben gewerkt benadrukken dat hij een goed hart heeft, maar dat hij op dit moment niet in staat is om lief te hebben.

''Hij heeft, geloof het of niet, een goed hart en hij wil gewoon liefde. Tegelijkertijd is hij niet in staat om liefde te geven of te ontvangen.''

Ster advertentie
Ster advertentie