OMG

10-jarige tweelingzusjes ontmoeten elkaar voor het eerst

  1. Newschevron right
  2. 10-jarige tweelingzusjes ontmoeten elkaar voor het eerst

Hoe raar is het om op je tiende opeens erachter te komen dat je een tweelingzus hebt?! Het overkwam Gracie en Audrey. De twee zusjes werden kort na hun geboorte in China gescheiden. Beiden werden door een ander Amerikaanse familie geadopteerd. De twee families hadden geen idee dat hun geadopteerde dochter een tweelingzusje had. Na jaren gescheiden geleefd te hebben, kwamen de twee zusjes achter elkaars bestaan. Bij het televisieprogramma Good Morning America konden ze elkaar eindelijk in de armen sluiten tijdens een emotionele ontmoeting.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

foto

Het begon allemaal toen Audrey's moeder op zoek ging naar de afkomst van Audrey. Na wat research kwam ze een foto tegen waar ze haar dochter als baby zag zitten naast een meisje dat sprekend op haar leek! Uiteindelijk bleek het meisje op de foto echt Audrey's tweelingzus te zijn. Dus Audrey's moeder zocht meteen contact met het meisje. Ze bleek Gracie te heten en ook door een Amerikaans gezin geadopteerd te zijn.

zussen

De tweeling leerde elkaar beter kennen via Facetime. Maar de eerste echte ontmoeting was in het tv-programma Good Morning America. Nadat ze elkaar omhelsd hadden, zeiden ze dat ze "erg blij en overdonderd waren". In de uitzending werd ook de uitslag van een DNA-test bekend gemaakt. De test wees uit dat de twee daadwerkelijk een identieke tweeling zijn.

De zusjes zeggen zich nu compleet te voelen. Helaas wonen ze meer dan 2400 kilometer uit elkaar, maar beide families willen zeker veel contact met elkaar houden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

gezellige dag

Hun eerste dag samen hebben ze samen in New York doorgebracht. Ze zijn samen uit eten geweest, naar de musical gegaan en ze zijn erachter gekomen dat ze veel met elkaar gemeen hebben.

Ster advertentie
Ster advertentie