STER Advertentie
STER Advertentie

Beroemde streamer stopt uitzending nadat zijn huis beschoten wordt

Woensdag 12 september 2018 - 15:54 uur

|

Door:

Burç

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De populaire streamer Dr. DisRespect stopte gisteren plotseling met een live-uitzending, omdat zijn huis met een wapen werd beschoten. Guy Beahm, zoals hij echt heet, zegt zonder zijn opvallende pruik en zonnebril: "Ik beëindig deze uitzending direct. Iemand heeft op ons huis geschoten en het raam van de bovenverdieping kapotgemaakt."

Weer beschoten

Je ziet in een korte video dat Guy Beahm bang en woest tegelijkertijd is. Dat komt waarschijnlijk doordat het niet de eerste keer is dat dit hem overkomt. In dezelfde stream laat Dr. Disrespect weten dat hun huis een dag eerder ook al is beschoten.

BB-gun

Een paar uur nadat een raam uit zijn huis is geschoten, bedankte Dr DisRespect zijn volgers en liet hij weten dat het goed gaat met hem en zijn gezin. Niemand is gelukkig gewond geraakt. Volgens de lokale krant zou het huis beschoten zijn met een BB-gun. Dat is een nepwapen waarmee balletjes afgeschoten kunnen worden, zoals tijdens een potje Airsoft.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Vanaf 1 augustus krijg je 150 euro boete voor dragen van boerka

  • 66-jarige ambtenaar die geobsedeerd is door Tupac verliest baan

  • Schokkend: Doden bij attractie die op hoge snelheid crasht

  • Jandino gaat half jaar op vakantie: "Nu is het tijd voor Dino"

  • Beyoncé dropt kleurrijke en krachtige clip van The Lion Kings 'Spirit'

  • Dit is hoeveel geld WOO HAH-bezoekers uitgeven

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.38952-beroemde-streamer-stopt-uitzending-nadat-zijn-huis-beschoten-wordt"}