OMG

Romantische Idris Elba vertelt waarom zijn verloofde 'the one' is

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Romantische Idris Elba vertelt waarom zijn verloofde 'the one' is

Idris Elba: een keiharde acteur, de beste James Bond die nooit heeft bestaan en sinds kort ook de The Sexiest Man Alive. Wie houdt er niet van hem? Behalve het feit dat hij de man der mannen is, is de acteur ook nog heel liefdevol. Dat was te merken aan zijn interview met People's Magazine, waarin hij vertelt waarom zijn verloofde 'the one' is.

zenuwslopend

In februari vroeg Idris zijn vriendin, Sabrina Dhowre, ten huwelijk. De bedoeling was eigenlijk om het op Valentijnsdag te doen, maar dat zou volgens de acteur niet goed uitkomen, dus besloot hij het tijdens de screening van zijn film Yardie te doen. "Het was voor mij het meest zenuwslopende moment ooit. Maar omdat ik iemand superspeciaal wilde laten voelen, was het ook wel heel romantisch." Idris had het voor Sabrina over, want ze is tenslotte "the one".

"We hebben goeie chemie. Ze laat me lachen en we hebben dezelfde levensdoelen. Ik word gelukkig van haar. Door haar wil ik al mijn successen vieren en als ik ergens niet zeker over ben, laat ze me nadenken."

sexiest man alive

Gisteren werd Idris Elba door People's Magazine ook uitgeroepen tot Sexiest Man Alive. "Het is zeker een egoboost," reageerde de acteur. Hij was niet altijd zeker over zijn uiterlijk, maar dat is nu anders. "Ik was vroeger heel lang en dun. En ik heette Idrissa Akuna Elba, snap je? Ik werd een beetje gepest." Maar toen hij een snor liet staan, kwam daar verandering in.

Ster advertentie
Ster advertentie