OMG

Meedoen aan Ex On The Beach = 10.000% meer volgers op Insta

foto: MTV Ex on The Beach
  1. Newschevron right
  2. Meedoen aan Ex On The Beach = 10.000% meer volgers op Insta

Waarom zou je in vredesnaam meedoen aan een programma als Ex on the Beach? Je hoort de vraag regelmatig als er weer een nieuw seizoen op televisie is, maar het antwoord is eigenlijk hartstikke simpel: meedoen staat garant voor een toename van zo'n 10.000 procent van al je Instagramvolgers.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Van 700 naar bijna 100.000

Dat wordt heel goed duidelijk in het meest recente filmpje van MTV over de realityserie, waarvan zondag de laatste uitzending op televisie was. Zo vertelt Elias dat hij voordat hij aan Ex on the Beach begon slechts 700 volgers had; inmiddels zit hij bijna op de 96.000.

populairste

Ook Djessy's aantal volgers is explosief gestegen: ze begon aan de serie met 3000 volgers en heeft er nu 173.000. Daarmee is ze niet eens de populairste deelneemster van dit seizoen: dat is Mezdi met maar liefst 242.000 volgers, al moet gezegd worden dat hij met zijn deelname aan Temptation Island natuurlijk al een flinke voorsprong had.

dickpics

In de video vertellen de deelnemers dat het gigantische bereik op social media soms best vreemd is. "Wat de mensen allemaal sturen, dat is echt niet normaal", vertelt Diaz lachend.

"Ik krijg elke dag wel een stuk of twintig dickpics", voegt Angelica lachend toe. "Maar ik heb er nog van nul gebruikgemaakt hoor."

haatcomments

De deelnemers krijgen ook behoorlijk wat commentaar over zich heen, maar vooralsnog lijkt dat ze weinig te deren. "Noem me een slet, noem me een kech, een barbiepop of plastic wat dan ook... Het doet mij gewoon oprecht niks", zegt Lena over de haatcomments.

"Zolang mijn ouders maar trots op mij zijn."

Ster advertentie
Ster advertentie