OMG

Van kankerpatiënt tot fitness model

  1. Newschevron right
  2. Van kankerpatiënt tot fitness model
Zach Zeiler uit het Amerikaanse Michigan was 15 toen hij te horen kreeg dat hij lymfklierkanker had. Tijdens zijn behandeling viel hij extreem veel af. Hij liet het er echter niet bij zitten en begon aan krachttraining te doen om aan te sterken. En met resultaat! Zach isinmiddels getransformeerd tot een heuze bodybuilder.

Passie
"Ik begon met trainen na mijn laatste bestralingen omdat ik wist dat het me zou helpen om weer aan te komen en minder ziek te lijken,"
vertelt Zach aan de Daily Mail. "Het hielp me om mijn woede af te reageren en ik raakte verslaafd, het werd mijn passie."

Kankervrij
Vandaag de dag is de 20-jarige Zach kankervrij en traint hij zeven dagen per week twee uur per dag. Ook volgt hij een strak voedingsschema. Zijn vorderingen plaatst hij op YouTube, Instagram, Twitter en Facebook, waar hij inmiddels al tienduizenden volgers heeft. Hoe bedoel je inspirerend!

In dit filmpje uit 2012 laat Zach zijn indrukwekkende transformatie zien:Ook de afgelopen jaren heeft hij niet stil gezeten, zo blijkt uit deze recente foto op Instagram:
Ster advertentie
Ster advertentie