OMG

9 dingen die je kunt doen nu de examens eindelijk erop zitten!

  1. Newschevron right
  2. 9 dingen die je kunt doen nu de examens eindelijk erop zitten!

Het was bikkelen, het was strijden, je hebt er wellicht een heleboel slapeloze nachten op zitten, maar het zit er nu allemaal op! Je hebt gedaan wat je kon en nu is het afwachten. Good job! Nu heb je alle tijd om het volgende te doen:

1. Hopen

Het blijft natuurlijk altijd spannend om de resultaten af te wachten. Dus: fingers crossed!

2. relaxen

Ga naar de sauna, neem een massage, plan een spa-dagje in. Of doe iets anders waar je helemaal ontspannen van wordt. Laat alle stress helemaal los en gun jezelf wat me-time. Je hebt het honderd procent verdiend!

3. series bingewatchen

La Casa de Papel, 13 Reasons Why, Luke Cage... er komen binnenkort weer nieuwe seizoenen van een heleboel dope series online. Je kunt nu zonder schuldgevoel de hele dag Netflixen. Geen inspiratie? Hier vind je zes kijktips voor als je door al je series heen bent.

4. gamen

Of als je meer een gamer bent: je kunt nu ook lekker gamen zonder dat je je druk hoeft te maken dat je eigenlijk zou moeten leren.

5. diehard feesten

De stressvolle examenperiode zit erop. Een betere reden voor samen met vrienden een feestje te bouwen is er bijna niet!

6. beach day

Gelukkig wordt het de komende dagen nog best redelijk weer (als we het weerbericht mogen geloven). Als het even meezit moet er vast wel een dagje bijzitten waarop je naar het strand kunt.

7. de hele dag door barbecueën

Chickenwings voor het ontbijt, saté voor de lunch en hamburgers voor het diner. Waarom ook niet? Je hebt nu genoeg tijd om de hele dag met vrienden rond de barbecue te hangen.

8. winkelen

Ga lekker shoppen! Nu je een nieuwe levensfase tegemoet gaat, heb je misschien wel een paar nieuwe outfits nodig... toch?

9. 24/7 funx luisteren

En dan de beste tip: je hebt nu alle tijd van de wereld om FunX te luisteren en volgen!

Ster advertentie
Ster advertentie