OMG

Vrouw (19) bevalt op dansvloer van Franse nachtclub

foto: Unsplash
  1. Newschevron right
  2. Vrouw (19) bevalt op dansvloer van Franse nachtclub

Als je gaat stappen, kom je altijd types tegen die zo goed dansen dat je bijna zou denken dat ze in de club zijn geboren. Die kans bestaat, want er bevallen echt mensen van een kind in de nachtclub. Het overkwam een 19-jarige vrouw in de nacht van zondag op maandag nog op de dansvloer van een club in de Franse plaats Toulouse. Ze was langsgegaan in de O'Club en beviel daar rond sluitingstijd onder begeleiding van het personeel.

Bevallen in de club

Clubmanager Marie-Helene vertelde de regionale Franse krant La Depeche wat er precies gebeurde: "Het was 5:30 uur en we stonden op het punt om te gaan sluiten. Er waren nog maar weinig mensen aanwezig, toen een medewerker mij vroeg om met spoed te komen. Ik zag een vrouw die op het punt stond om te bevallen. We moesten snel handelen. We belden het ziekenhuis en werden door hen begeleid tijdens het halen van het kind." Het personeel werkte volgens de manager van de club goed samen. Iedereen bleef volgens haar kalm. Niemand raakte in paniek, ook de moeder niet. Toen de hulpdiensten arriveerden, was de vrouw al bevallen van een zoontje.

Waarom zwanger in de club?

De clubmanager noemde de bevalling in de club een van de bizarste momenten die ze ooit heeft meegemaakt bij het afsluiten. Ze wist ook te vertellen wat de hoogzwangere vrouw in hun club deed. De vrouw had blijkbaar privéproblemen en het leek een van haar vriend(in)en een goed idee dat ze langskwam in de club om opgevrolijkt te worden. "In de nachtclub kreeg ze plotseling buikpijn en kon ze niet meer lopen", aldus Marie-Helene. En toen kwam de baby!

Gratis naar de club

Ondanks de ongewone bevalling in de nachtclub, maken moeder en kind het goed. De O'Club gaat deze nacht en ongewone geboorte niet vergeten en hoopt dat de moeder snel terugkeert zodat de club het jongetje "gratis toegang voor het leven" kunnen aanbieden. Laten we voor de kleine hopen dat de club na zijn achttiende nog bestaat!

Ster advertentie
Ster advertentie