OMG

Bollywoodheld Salman Khan veroordeeld voor meervoudige doodslag

  1. Newschevron right
  2. Bollywoodheld Salman Khan veroordeeld voor meervoudige doodslag

Salman Khan, één van de meest populaire Bollywoodsterren, gaat de bak in. Van zijn romantische heldendaden in films, is nu in zijn dagelijkse realiteit weinig van terug te vinden. In 2002 reed de 49-jarige acteur vijf zwervers aan in dronken toestand. Eén slachtoffer overleed.

Jarenlang heeft Salman ontkend dat hij de bestuurder was van de terreinwagen die doorreed na het ongeval. Maar vandaag was de rechter er echt van overtuigd dat de actieheld destijds wel achter het stuur zat. Daarom heeft hij de filmacteur veroordeeld tot vijf jaar cel.

Ander verhaal
Vorige maand beweerde Salman's chauffeur, Ashok Singh, dat hij de terreinwagen bestuurde toen het incident plaatsvond. Bollywood's badboy is het natuurlijk niet eens met de uitspraak van de rechter. Hij gaat dan ook in hoger beroep. Daarnaast dient zijn advocaat zo snel mogelijk een verzoek in om op borgtocht vrijgelaten te worden. Maar tot die tijd slaapt de gespierde acteur vanaf vandaag in een gevangenisbed.

Liefdadigheid
De veroordeling van de superster staat in contrast met zijn steun aan liefdadigheidsprojecten. Met zijn organisatie Being Human steunt hij namelijke verschillende onderwijs- en gezondheidsprojecten in India.



Ster advertentie
Ster advertentie