OMG

Virgil van Dijk bezorgt diehard Liverpool-fan de dag van zijn leven

  1. Newschevron right
  2. Virgil van Dijk bezorgt diehard Liverpool-fan de dag van zijn leven

Virgil van Dijk houdt ervan om fans te verrassen. Eerder bezorgde de voetballer vier vaders de dag van hun leven en dit keer is het de beurt aan diehard Liverpool-fan David. De hartverwarmende beelden van de verrassing zijn te zien in een video die Liverpool geupload heeft.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hele leven

David kreeg als baby te maken met een zuurstoftekort en ontwikkelde zich daarom anders, vertelt zijn broer Ian in de video. "Veel mensen hebben een gezin met kinderen en vakanties om naar uit te kijken, maar voor David is Liverpool zijn hele leven. De belangrijkste reden waarom hij werkt en trolleys verzamelt, is zodat hij Liverpool kan volgen tijdens de thuis- en uitwedstrijden."

Verrassing

Van Dijk besloot David te verrassen op zijn werk op het vliegveld door simpelweg op hem af te lopen en te vragen om een trolley. "Ik ben starstruck", is de reactie van de sprakeloze David. De dolgelukkige Liverpool-fan mag vervolgens bij Van Dijk in de auto stappen om mee te gaan naar het trainingscomplex. Daar krijgt hij de kans om onder andere Liverpool-spelers Salah, Alisson en trainer Klopp te ontmoeten.

Waardering

Ten slotte bedankt Van Dijk David nog voor zijn onvoorwaardelijke steun: "We waarderen zulke dingen sowieso en het blijft ook niet onopgemerkt." Als dank krijgt de diehard fan nog een mooi cadeau. Alle kosten die hij dit seizoen bij de uitwedstrijden maakt, worden gedekt

Ster advertentie
Ster advertentie