STER Advertentie
STER Advertentie

Deze sms-service stuurt automatisch 'Game Of Thrones'-spoilers naar je vrienden

Deze sms-service stuurt automatisch Game Of Thrones-spoilers naar je vrienden
YouTube: Deventh

Dinsdag 9 april 2019 - 16:22 uur

|

Door:

Milou

Alle Game Of Thrones-fans zijn momenteel waarschijnlijk de dagen aan het aftellen. Op 14 april start namelijk het achtste en tevens laatste seizoen van de populaire HBO-serie. Is je mattie een trouwe kijker, dan kan je hem nu flink naaien (en de allerslechtste vriend ooit zijn). Er is namelijk een sms-dienst online verschenen waarmee je na elke nieuwe aflevering anoniem een dikke vette spoiler kan sturen.

Lees ook: Fans van Game of Thrones in shock door nieuwe trailer

wraakverhaal

De bedenker van dit sadistische initiatief laat op de website weten dat hij geïnspireerd is door het verhaal dat een man twee jaar geleden deelde op Reddit. Nadat hij vreemging, spoilde zijn ex-vriendin namelijk uit wraak elke maandagochtend de nieuwste Game Of Thrones-aflevering. Daar zag de persoon achter de spoilerservice wel een business in. Op de vraag waarom het geld kost, antwoordt hij simpel: "Hoe gaat een Lannister anders zijn schulden betalen?"

 

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

Populair op FunX.nl

  • Vrouw kon doodgaan aan lipfillers op botoxparty

  • Rapper YNW Melly kan de doodstraf krijgen

  • Inspirerende Jandino laat leerlingen huilen in 'De Klas'

  • Boswachters gaan viral met fantastische selfie met gorilla's

  • Er komen nóg twee projecten van Beyoncé op Netflix

  • Winne en Jayh zetten Rotterdam in de schijnwerpers

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.41622-deze-sms-service-stuurt-automatisch-game-of-thrones-spoilers-naar-je-vrienden"}