STER Advertentie
STER Advertentie

Deze sms-service stuurt automatisch 'Game Of Thrones'-spoilers naar je vrienden

Deze sms-service stuurt automatisch Game Of Thrones-spoilers naar je vrienden
YouTube: Deventh

Dinsdag 9 april 2019 - 16:22 uur

|

Door:

Milou

Alle Game Of Thrones-fans zijn momenteel waarschijnlijk de dagen aan het aftellen. Op 14 april start namelijk het achtste en tevens laatste seizoen van de populaire HBO-serie. Is je mattie een trouwe kijker, dan kan je hem nu flink naaien (en de allerslechtste vriend ooit zijn). Er is namelijk een sms-dienst online verschenen waarmee je na elke nieuwe aflevering anoniem een dikke vette spoiler kan sturen.

Lees ook: Fans van Game of Thrones in shock door nieuwe trailer

wraakverhaal

De bedenker van dit sadistische initiatief laat op de website weten dat hij ge├»nspireerd is door het verhaal dat een man twee jaar geleden deelde op Reddit. Nadat hij vreemging, spoilde zijn ex-vriendin namelijk uit wraak elke maandagochtend de nieuwste Game Of Thrones-aflevering. Daar zag de persoon achter de spoilerservice wel een business in. Op de vraag waarom het geld kost, antwoordt hij simpel: "Hoe gaat een Lannister anders zijn schulden betalen?"

 

Populair op FunX.nl

  • Oprah's interview met 'When They See Us'-mannen zorgt voor tranen

  • Emotionele vader vermiste backpacker (18) vraagt WhatsApp om hulp

  • Bizarre attractie die viraal gaat blijkt nep

  • Eerste beelden van Netflixserie 'Fast & Furious: Spy Racers'

  • Rihanna kiest voor model met littekens voor Fenty-campagne

  • Lil Kleine post foto zoontje en maakt naam bekend

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.41622-deze-sms-service-stuurt-automatisch-game-of-thrones-spoilers-naar-je-vrienden"}