OMG

Man maakt slippers met tegenstrijdige tweets van Donald Trump

foto: President Flip Flops
  1. Newschevron right
  2. Man maakt slippers met tegenstrijdige tweets van Donald Trump
Terwijl de meeste mensen zich irriteren aan het twittergedrag van de Amerikaanse president Donald Trump, wist een jongeman uit de Verenigde Staten er wel raad mee. Hij liet de meest tegenstrijdige tweets van de president op slippers drukken die hij verkocht onder de naam President Flip Flops.

President Flip Flops

De creatieve geest achter de slippers is Sam Morrison, een 27-jarige fotograaf uit Los Angeles. Hij beschrijft zijn kunst als uitgesproken en doordacht. Hij lanceerde zijn slipperbusiness op 5 september 2017. Sam maakte 1000 slippers in drie verschillende varianten die hij verkocht voor 28 dollar. De slippers vielen goed in de smaak, want binnen een maand tijd verkocht hij zijn hele voorraad.

Sam Morrison: ''Scroll door de 40.000 tweets van Donald Trump en je zult zeker een aantal tegenstrijdige meningen horen. Ik wilde deze hypocrisie onder de aandacht brengen.''

verschillende varianten

Hierbij de drie slippers gebaseerd op drie sets van tegenstrijdige Trump tweets.

1. Syria Edition
In 2013 tweette Trump naar de toenmalige president Barack Obama en vroeg hem om Syrië niet aan te vallen. In april 2017 viel Trump Syrië aan.

2. Sources Edition
In 2016 tweette Trump dat bronnen die de media gebruiken ongeloofwaardig zijn, terwijl hij in 2012 vernomen had van een 'uiterst geloofwaardige bron' dat Obama's geboorteakte een fraude is.
3. Editorial College Edition
In november 2012 twitterde Trump dat het kiescollege 'een ramp is voor een democratie'. Bijna precies vier jaar later, slechts enkele dagen na het winnen van de presidentsverkiezingen van 2016, noemde Trump het kiescollege geniaal.

''Ik heb alle slippers zelf gemaakt, verpakt en verzonden. Het was een zeer tijdrovende klus,'' aldus Sam.

Ster advertentie
Ster advertentie