STER Advertentie
STER Advertentie

Hologrammen vervangen levensechte dieren in circus Roncalli

Zondag 9 juni 2019 - 11:55 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het Duitse circus Roncalli heeft levensechte dieren de deur uit gedaan. Ze trakteren het publiek niet alleen op komische clowns en getalenteerde acrobaten maar sinds maart ook op hologrammen van olifanten, paarden en een gigantische vis die acrobatische kunsten uitvoeren.

Prince

De oprichter en eigenaar van Circus Roncalli, Bernhard Paul, kreeg het idee toen hij de Super Bowl-show van Justin Timberlake met de overleden legende Prince zag. Hij was direct onder de indruk en zocht naar manieren om de techniek ook te introduceren in de circuswereld.

Investering

Bernhard Paul investeerde zo'n 500.000 euro in de techniek die de discussie over het gebruik van levensechte dieren beëindigd. Hij liet een crew van vijftien 3D-designers en software engineers twee jaar werken aan de show. In maart ging de show in première en het publiek was direct onder de indruk.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Lil Kleine post foto zoontje en maakt naam bekend

  • Rihanna kiest voor model met littekens voor Fenty-campagne

  • Oprah's interview met 'When They See Us'-mannen zorgt voor tranen

  • Bizarre attractie die viraal gaat blijkt nep

  • Vader wordt influencer 'om dochter te bewijzen hoe makkelijk het is'

  • Racistische aanklager uit 'When They See Us' stapt op door Netflix-serie

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.42391-hologrammen-vervangen-levensechte-dieren-in-circus-roncalli"}