OMG

Vreselijke beelden van dieven die blinde straatmuzikant bestelen

foto: youtube/daily mail
  1. Newschevron right
  2. Vreselijke beelden van dieven die blinde straatmuzikant bestelen

De blinde straatmuzikant Chris Chadwick-Parnell - die binnenkort vader wordt - is onlangs bestolen van zijn hardverdiende centen. De twee dieven die het geld op een sneaky manier wisten te stelen, zijn gelukkig snel opgepakt dankzij de bovenstaande beelden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Afschuwelijk en verschrikkelijk

De mannen Gary W. en Alan F. kregen respectievelijk 26 en 30 maanden celstraf. De rechter noemde hun actie "afschuwelijk" en hun criminele geschiedenis "verschrikkelijk". "Dit is hoe diep jullie zijn gezonken door drugs."

Financiële problemen

De diefstal vond plaats in het stadje Bangor in Wales waar de 23-jarige straatmuzikant dagelijks zo'n 77 euro verdient met het maken van muziek. Door de diefstal stopte hij met zingen, waardoor de aanstaande vader in de financiële problemen terechtkwam.

Crowdfundingsactie

Mensen die over de vreselijke diefstal hoorden, zijn een crowdfundingsactie gestart die hem 1750 euro heeft opgeleverd. Chris waardeert hun actie enorm:

"Ik wil iedereen onwijs bedanken die mij gesteund heeft. Ik voel mij nederig en ik vind het hartverwarmend dat er mensen zijn die wel om onze maatschappij geven. Ik had nooit verwacht dat iemand zoiets voor mij zou doen. Ik kreeg bijna tranen in mijn ogen, toen ik de crowdfundingsactie ontdekte."

Ster advertentie
Ster advertentie