OMG

Alienmensen komen eraan: "Beste seks ooit gehad met een alien"

  1. Newschevron right
  2. Alienmensen komen eraan: "Beste seks ooit gehad met een alien"

Je gelooft het bijna niet, maar er is een groep mensen die beweert dat er een nieuw menselijk ras aankomt. Deze hybride-mensen zijn blijkbaar ontstaan nadat de groepsleden van The Hybrid Children Community seks hebben gehad met aliens. De kinderen zouden nu in een andere dimensie zijn, maar binnenkort komen ze eraan!

Miljoenen hybride ouders

Volgens de website van The Hybrid Children Community zijn er miljoenen hybride-ouders op aarde, maar weten velen het zelf nog niet. Seks met een alien vergeet je blijkbaar snel. Gelukkig zijn er mensen die met hybride-kids samenwerken en ons kunnen vertellen hoe het zit:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Grijp je kans

The Hybrid Children Community komt met dit wereldnieuws, omdat ze mensen zoeken die bewust zwanger willen raken van aliens. Dus mocht je altijd al gefantaseerd hebben over seks met een alien, grijp dan nu je kans! Het scheelt je een zwangerschap van negen maanden, aangezien de baby na de daad op een andere dimensie achterblijft. Je baby komt binnenkort naar de aarde, maar wanneer precies, dat blijft nog een mysterie.

Seks met alien

Dit verhaal klinkt misschien al gestoord, maar het kan nog gestoorder. Hybride-mama Bridget Nielsen beweert dat seks met deze reptielachtige aliens zelfs de beste seks was die ze ooit heeft gehad.

Het was geweldig. Een ongelofelijk pure en superruige ervaring. Ik voelde me vrij en we gingen er helemaal voor. Het was de beste seks die ik ooit heb gehad.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie