OMG

Tatoeagezaak haalt haatsymbolen en racistische tatoeages gratis weg

foto: Unsplash
  1. Newschevron right
  2. Tatoeagezaak haalt haatsymbolen en racistische tatoeages gratis weg

"Laten we die shit van je lichaam afhalen", schrijft tatoeagezaak Gallery X Art Collective uit de Amerikaanse stad Murray op Instagram. De zaak wil iedereen met racistische of haatgerelateerde tatoeages helpen om ervan af te komen, door er gratis iets overheen te tatoeëren. Het geldt volgens de eigenaar ook voor bendetatoeages.

Pas op

De tatoeage wordt gratis bedekt, maar pas op: tatoeëerders Jeremiah en Ryun King mogen de tatoeage zelf uitkiezen. Al staan ze volgens het bericht op Instagram wel open voor andere ideeën en designs.

Afscheid van je haat

Op al hun socials roept de zaak mensen op om bij ze aan te kloppen als je het tijd vindt om afscheid te nemen van je haat. Je bent ook van harte welkom als je al afscheid hebt genomen van een leven vol haat, maar te weinig geld hebt om je foute of haatdragende tatoeage te bedekken.

Coronacrisis

De tatoeagezaak vraagt klanten ook om geduldig te wachten op een reactie. Ze zijn op dit moment namelijk afspraken aan het maken met de klanten wiens afspraak niet door ging door de lockdown tijdens de coronacrisis.

Ster advertentie
Ster advertentie