OMG

VIDEO: Hoe Kim K. ontsnapte aan haar gewelddadige overvallers

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Hoe Kim K. ontsnapte aan haar gewelddadige overvallers

Het is zondagavond als vijf gewapende mannen een hotel in Parijs binnendringen. Dit is wat er daarna gebeurde bij de juwelenroof van Kim Kardashian volgens bronnen dicht bij de ster.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Smeken

De mannen gekleed als Franse politieagenten dwingen de enige bewaker in het gebouw om de kamer van de familie te openen. Eenmaal binnen, houden ze de celeb onder schot. Kim is op dat moment zeker ervan dat de inbrekers haar gaan vermoorden, begint te smeken om haar leven en zegt dat ze kinderen thuis heeft.

Badkuip

Daarna wordt de ster haar mond gesnoerd met ducktape, haar voeten samengebonden en haar handen in de boeien geslagen. Ze laten haar achter in de badkuip van de kamer. Het is pas wanneer Kim de overvallers de ruimte hoort verlaten, dat ze zich los durft te worstelen en kan roepen om hulp.

Vriendin en styliste Simone Harouche had zich in de tussentijd opgesloten in de beneden badkamer toen zij de opschudding boven zich hoorde. Na zich bevrijd te hebben gaat Kim naar haar toe. Simone stuurt de bodyguard van Kim, die op dat moment met haar zussen uit was, een sms'je om de politie in te schakelen.

Eigen schuld

Met een buit van meer dan 10 miljoen dollar aan juwelen verlaten de overvallers uiteindelijk het gebouw. Volgens de Franse autoriteiten was het incident Kims eigen schuld. Een aantal dagen geleden postte zij een foto met een vermoedelijk peperdure ring om haar vinger. Zo wisten de daders dat zij dit bij zich had.

Inside job

Kims ex-bodyguard geeft echter een andere verklaring waarom de overvallers wisten van de kleine schatkist die Kim bij zich had. Aan nieuwsmedium CNN vertelt hij dat het volgens hem gaat om een "inside job", een klus waar bekenden aan hebben meegewerkt. "Ze wisten precies waar ze was en dat ze dure juwelen had." Ook dat de dieven fietsend weg zijn gekomen, vindt de voormalig crimineel verdacht.

Ster advertentie
Ster advertentie