OMG

Vrouw wint ruim 17 miljoen euro na scheiding, ex krijgt niks

  1. Newschevron right
  2. Vrouw wint ruim 17 miljoen euro na scheiding, ex krijgt niks

Even stond het leven van de Britse Beverley op z'n kop. Nadat zij was verlaten door haar man, leefde ze gedwongen van een uitkering. Ze zorgde in haar eentje voor haar vier kinderen, van wie drie een verstandelijke beperking hebben. Maar enkele maanden erna kreeg Beverley het geluk aan haar kant. Ze won de jackpot in een loterij en haar kersverse ex, die kreeg niets.

17 miljoen

Gierig

Zo blij als de moeder zelf was, zo zuur was het nieuws voor ex Sean dat hij niets van het geld zou zien. Op Facebook probeerde hij aasgieren alvast op afstand te houden.

"Mijn ex heeft de loterij gewonnen vorige week...ze heeft mij alvast verzekerd dat ik geen cent van het geld ga zien, dus vraag mij alsjeblieft niet of we kunnen praten, of je geld kan lenen of of ik in iets kan investeren...het heeft niets met mij te maken en waarschijnlijk blijf ik voor altijd blut."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Rijkdom

Desondanks heeft Sean wel vrede ermee dat de moeder van zijn kinderen flink aan het cashen is. "Ik ben blij voor haar. Dat mijn kinderen in rijkdom opgroeien, dat is goed om te weten," vertelt hij aan een Canadese krant.

Ster advertentie
Ster advertentie