OMG

CoolCat onder vuur door 'kaulo gangstershirt'

  1. Newschevron right
  2. CoolCat onder vuur door 'kaulo gangstershirt'
Kledingwinkel CoolCat verkoopt een t-shirt met de tekst 'ik ben kaulo gangster'. Hierdoor is een flinke discussie ontstaan op Twitter en Facebook. Kaolo, overigens verkeerd gespeld door CoolCat als kaulo, is een Surinaams scheldwoord voor poepgat. Het wordt ook wel eens gebruikt als vervanger van het woord f*cking of f*cked up. Het is onacceptabel als een Surinamer dat woord gebruikt in het bijzijn van zijn of haar ouders.

Daarnaast maakt de combinatie met het woord gangster en de afbeelding van de gouden ketting, vuurwapen en boksbeugel het nog erger.

Reactie CoolCat eigenaar

Op Facebook stuurde Marjorie Troon, een klant die zich ergerde aan het t-shirt, een bericht naar CoolCat. Eigenaar Roland Khan kon zich niet vinden in de kritiek van Marjorie en zei dat mensen het niet zo serieus moeten nemen.
Bekijk hier de discussie op Facebook. Hoe denk jij over dit kaolo t-shirt?

Reactie Howard Komproe
{source}

<blockquote class="twitter-tweet" lang="nl"><p>Te koop bij <a href="https://twitter.com/hashtag/CoolCat?src=hash">#CoolCat</a> Vergeef ze vader, ze weten niet wat ze doen... <a href="http://t.co/bHySr9i3yz">pic.twitter.com/bHySr9i3yz</a></p>&mdash; Howard Komproe (@howardkomproe) <a href="https://twitter.com/howardkomproe/statuses/486928997134372865">9 juli 2014</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>


{/source}

Milf shirt

Het gangstershirt is niet het niet het enige t-shirt van CoolCat waar klanten zich aan ergeren. Zo kocht een moeder het onderstaande t-shirt voor haar zoon zonder te beseffen wat erop stond.
Ster advertentie
Ster advertentie