Naar homepage
OMG

Cristiano Ronaldo wisselt cola van EK-sponsor om voor water tijdens persconferentie

foto: UEFAfoto: UEFA
  1. Newschevron right
  2. Cristiano Ronaldo wisselt cola van EK-sponsor om voor water tijdens persconferentie

Er gaat een opvallend moment uit een EK-persconferentie rond op social media. Daarin is te zien hoe Cristiano Ronaldo de twee strategisch geplaatste colaflesjes van sponsor Coca-Cola uit beeld haalt en er een flesje water voor in de plaats pakt. "Drink water", zegt hij vervolgens terwijl hij het flesje water omhoog houdt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Streng dieet

De Portugese voetballer staat bekend om zijn strenge dieet en gezonde levensstijl, waar frisdrank blijkbaar niet in thuishoort. Het frisdrankenmerk betaalt echter miljoenen euro's voor de zichtbaarheid van hun colaflesjes en de kans is dan ook groot dat ze niet blij zijn met Cristiano's actie. Hoewel: slechte publiciteit bestaat niet, toch?

Vijfde EK

Het is niet gek dat Cristiano zo bezig is met zijn voeding. Op zijn 36e voetbalt hij nog op het allerhoogste niveau en hij is de eerste speler die op vijf EK's meespeelt. Zo deed hij al mee in 2004, 2008, 2012 én 2016, toen Portugal Europees kampioen werd.

Vandaag om 18:00 uur speelt Portugal hun eerste wedstrijd van de groepsfase. Ze nemen het op tegen Hongarije. "Het team is voorbereid. De eerste wedstrijd winnen is cruciaal", aldus Ronaldo. "Hongarije is een goed team met de fans aan hun kant, maar het belangrijkste is dat er mensen in het stadion zijn. We willen van de wedstrijd genieten."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie