OMG

Dit was de FunX-boot op de canal parade!

  1. Newschevron right
  2. Dit was de FunX-boot op de canal parade!

Het feestje is toch echt ten einde: de Pride 2018 is afgelopen. FunX had een eigen boot tijdens de Canal Parade die door de grachten voer en nam een aantal enthousiaste luisteraars, BN'ers en mensen van FunX zelf mee. En dat was toch een partijtje gezellig!

ieder jaar erbij

Zo was onder andere Lexxxus aanwezig op de boot, die werd uitgenodigd door Kimberlee Ramirez. Ook dj Superior voer mee met ons. "Omdat het supergezellig is! Ik heb het vorig jaar voor de eerste keer meegemaakt en toen dacht ik: volgend jaar moet ik er ook bij zijn. En alle andere jaren daarna ook!"

Eenheid

Nafthaly Ramona vermaakte zich prima op de boot. Wanneer ze de pride moet omschrijven in een paar woorden, zegt ze: "Eenheid. Alles kan vandaag. Gezelligheid, heel veel gezelligheid en liefde."

opluchting

Over uit de kast komen zegt ze: "Het is moeilijk denk ik. Soms zijn je ouders er een beetje tegen. Dan snap ik dat het moeilijk is. Maar ik denk dat het altijd heel fijn is om je ei kwijt te zijn, dat je open kunt zijn. Het lijkt me zo verschrikkelijk als je niet uit de kast kunt komen. Dus ik zou ze aansporen om al hun kracht te verzamelen en het toch te zeggen. Ik denk dat het zo'n relieve is als het er eenmaal uit is!"

Benieuwd hoe de rest van de dag verlopen is? Bekijk dan het filmpje van FunX op de Canal Parade hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie