OMG

School legt klopgeest vast op doodenge bewakingsbeelden

foto: Youtube: DEERPARKCBS
  1. Newschevron right
  2. School legt klopgeest vast op doodenge bewakingsbeelden

We kennen allemaal die enge verhalen, zoals Bloody Mary, Slender Man en misschien zelfs de plaaggeest van Bassie en Adriaan. Naar mate we ouder worden, merken we snel dat die verhalen nep zijn. Op een gegeven moment gelooft niemand meer in geesten, maar de kans dat je van gedachten verandert is toch groot. Een school in Cork, Ierland, legde namelijk per ongeluk een geest vast op bewakingsbeelden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bewegende kluisjes

Omdat de bewegingssensoren in het midden van de nacht afgingen, besloot de directeur van de school naar de beelden te kijken. In de video hoor je eerst een deur dichtslaan en vervolgens kluisjes agressief bewegen. Daarna klapt er een kluisdeur open en wordt het gele schoonmaakbordje omver gegooid en praktisch vernietigd.

Paranormal activity

De video is toevallig om drie uur 's nachts opgenomen, wat bekend staat als dé tijd waarop alle geesten en demonen tevoorschijn komen. Om deze reden denken de meeste mensen dat het gewoon een grapje van de directeur is, maar hij zegt dat het echt is. Volgens de directeur heeft de school een conciërge die al meer dan 30 jaar op de school werkt en genoeg paranormale verhalen heeft.

Ster advertentie
Ster advertentie