OMG

Wildplasser veroorzaakt kortsluiting in lift en komt vast te zitten

foto: YouTube DieselDucy
  1. Newschevron right
  2. Wildplasser veroorzaakt kortsluiting in lift en komt vast te zitten

Je kent het wel: je moet heel nodig plassen, maar je bent nog niet bij een wc in de buurt. Wat doe je dan? Een Chinese man was met een lift onderweg naar boven, toen hij besloot om zijn blaas te legen. Niet alleen heel vies, maar ook heel gevaarlijk. Dankzij zijn kleine boodschap kwam de wildplasser namelijk vast te zitten.

lichtjes

Op het begin was er niets aan de hand. De man was klaar met plassen en de lift was onderweg naar de juiste verdieping. Maar toen ging het mis. De plas van de man veroorzaakte kortsluiting, waardoor alle lichtjes van de lift begonnen te knipperen. De deuren gingen open en dicht, terwijl de lift nog niet op een verdieping was. Daarna stopte de lift er definitief mee. De knoppen deden het niet meer en de deuren zaten muurvast.

bevrijd

Toch probeerde de Chinees om de deuren open te wrikken, maar dat ging natuurlijk niet. Het is niet bekend hoe de man uiteindelijk uit de lift is gekomen. Alle knoppen, dus ook de alarmknop, deden het namelijk niet meer door de kortsluiting. Diverse Chinese media melden dat de wildplasser de schade aan de lift moet betalen.

Ster advertentie
Ster advertentie