OMG

Lesbiennes klagen spermabank aan voor donkere donor

  1. Newschevron right
  2. Lesbiennes klagen spermabank aan voor donkere donor
Het lesbisch stel Jennifer Cramblett en Amanda Zinkon had ooit een kinderwens en die is uitgekomen. Geweldig, is wat de meeste mensen zouden zeggen. Maar dit stel uit Uniontown Ohio denkt er nu toch net iets anders over. Het grieft dat hun nu tweejarige dochter Payton half Afro-Amerikaans is.Ze klagen de spermabank aan, omdat ze een blanke donor gevraagd hadden, maar door een fout een Afro-Amerikaanse donor kregen.

Het verkeerde buisje
Jennifer en Amanda hebben veel tijd gestoken in het uitzoeken van hun spermadonor. Ze hebben research gedaan naar de achtergrond van de donoren en daaruit een top drie samengesteld. Buisje nummer 380 is per ongeluk verwisseld met buisje 330.

Mama's houden wel van 'halfbloedje' Payton
Uit de casus blijkt onder andere dat de moeders heel veel van hun kleine 'halfbloedje' Payton houden. Maar ze leven wel elke dag in angst en onzekerheid als het om hun dochter gaat. Het stel komt namelijk uit een nogal racistische 'witte' omgeving.

Samen met advocaat Timothy Misny legt moeder Jennifer haar situatie uit in een interview met CNN."Ik wil dat mijn kind opgroeit in een omgeving waar ze zichzelf in kan herkennen. Dat kan in de omgeving waar we nu wonen niet." Maar ze stuitten op nog een aantal andere 'moeilijkheden', zoals bijvoorbeeld het haar van Payton. Klik op de onderstaande afbeelding om de video te zien.Hieronder is de officiële aanklacht te zien. Klik op de afbeelding voor de volledige versie.In dit filmpje worden de opvallende details uit deze rechtszaak nog even extra uitgelicht.Ster advertentie
Ster advertentie