OMG

New Yorkers houden compleet Thanksgivingdiner in de metro

foto: Reddit: u/banalrapist
  1. Newschevron right
  2. New Yorkers houden compleet Thanksgivingdiner in de metro

In de Verenigde Staten worden morgen weer een hoop kalkoenen gegeten, want dan is het Thanksgiving: de feestdag waarbij Amerikanen stilstaan bij hun blessings. Comedian Jodell Lewis besloot samen met een groepje vrienden alvast een Thanksgivingdiner te organiseren. Dat deed hij niet thuis, maar midden in een rijdende metro. En alle aanwezige reizigers waren welkom om een bord te pakken en een hapje mee te eten!

eten voor iedereen

Jodell had de boel goed voorbereid. Er werd een lange tafel neergezet in de metro, compleet met tafelkleed, servies, warm eten en flessen wijn. "Ik wilde de reizigers entertainen en een beetje excitement brengen, maar ook New Yorkers die misschien honger hadden, eten te geven", vertelt Lewis aan de New York Post. "Mijn actie laat zien dat New York een hart heeft."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

NIET HYGIËNISCH

Hoewel het metrodiner een feestelijke bedoeling was, vinden sommige mensen op Twitter het vooral smerig. "De bacteriën, ratten, stank, stukjes poep in de lucht... Nee, bedankt."

Train dates

Jodell is niet de enige die het gezellig maakt in de metro. Grapjas Elvin Mensah, alias de 'train date guy', gaat al een tijdje viral op Instagram met zijn video's waarin hij de gekste scenario's neerzet in het openbaar vervoer. Zo heeft hij al een aantal keer dames verrast met een pop-up date. Hij maakt het steeds gekker, want op zijn nieuwste video's heeft hij een complete wastafel en zelfs een barbecue mee de trein ingesleept.

Ster advertentie
Ster advertentie