Naar homepage
OMG

Man vraagt in het geheim elke dag vriendin ten huwelijk

bron: Facebook: Edi Okoro
  1. Newschevron right
  2. Man vraagt in het geheim elke dag vriendin ten huwelijk

De Britse Edi wilde zijn vriendin Cally op een bijzondere manier ten huwelijk vragen. Aangezien hij slecht is in dingen plannen en regelen, besloot hij de ring gewoon bij zich te dragen en af te wachten tot het perfecte moment zich spontaan voordeed. Tricky, maar na een maand had Cally nog steeds niet door. Dat bracht hem op een idee: zoveel mogelijk foto's maken van Cally met de ring, zonder dat ze het doorheeft.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Je wilt een aanzoek doen op een manier die bij je past. Sommigen plannen een flashmob, een romantisch diner of zelfs een marry me-spandoek. Ik kan dat niet doen, want 'Edi plant niks'. Ik ben een spontane improvisator!"

Sneaky foto's

Het resultaat van Edi's geheime plan is een hele serie aan grappige foto's waarop hij de ring gevaarlijk dicht bij Cally in de buurt houdt. Bijvoorbeeld in bed, op het strand en in haar sieradenkistje. Op één foto heeft hij de ring zelfs in haar hand gelegd terwijl ze slaapt. Inmiddels hebben al tienduizenden mensen onder de foto's op Facebook gereageerd.

Ze zei ja

Uiteindelijk was het moment daar en heeft Edi zijn vriendin ten huwelijk gevraagd. Gelukkig zei ze ja en kon hij eindelijk de ring om haar vinger schuiven. Cally wist toen nog steeds niks van de fotoserie, die kreeg ze pas weken later te zien.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie