OMG

Moeder (29) sterft na bilvergroting

foto: Facebook Scott Franks
  1. Newschevron right
  2. Moeder (29) sterft na bilvergroting

De 29-jarige Britse Leah Cambridge is overleden tijdens een operatie voor een bilvergroting- en lift. De vrouw reisde speciaal voor de operatie van ruim 3300 euro af naar kliniek voor plastische chirurgie in Turkije. Ze laat haar partner en drie zoons achter.

op de operatietafel

Tot nu toe wordt vermeld dat Leah tijdens de operatie op de operatietafel is overleden, maar waaraan ze dan precies is overleden is nog niet bekend. Haar vriend, de Britse Scott Franks plaatst al vanaf het moment dat hij weet dat Leah is overleden foto's, filmpjes en gedachtes over zijn vriendin op Facebook.

Op zijn Facebook schrijft hij onder andere dat Leah waarschijnlijk al aan het begin van de operatie overleden is. "Ik wens elke keer dat dit gewoon een vreselijke droom is", schrijft hij.

"Ik wilde met haar trouwen en dat zouden we ook absoluut doen in de komende jaren. In plaats daarvan ben ik nu haar begrafenis aan het regelen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

waarschuwing

Scott geeft aan dat hij inmiddels iets meer antwoorden heeft op zijn vragen, nadat hij met zijn schoonouders afreisde naar Turkije. "Niet wat ik wilde horen, maar ik ben blij dat ik de arts niet vermoord heb. Ik ben kalm gebleven voor mijn schatje." Verder waarschuwt hij mensen die nadenken over plastische chirurgie. "Ze moeten zich realiseren dat er dingen fout kunnen gaan."

gebroken

Hij is tot op het bot gebroken en bedankt alle mensen die hem via social media steun betuigen.

"Ik zal altijd een plekje aan de eettafel voor jou open houden en ervoor zorgen dat onze kinderen zich herinneren wat voor goeds je allemaal gedaan hebt. Ik houd van je Leah Cambridge."

Ster advertentie
Ster advertentie